Kindvriendelijke campings in de Dordogne met zwemparadijs

Een camping met zwemparadijs is de ultieme bestemming voor gezinnen met kinderen die geen genoeg kunnen krijgen van een dag vol waterpret. Met diverse zwembaden, spannende glijbanen en leuke waterspelletjes is er voor ieder wat wils. Voor de allerkleinsten zijn er speciale waterspeeltuinen met spuitende fonteinen, interactieve waterelementen en kleine glijbanen waar ze zich kunnen vermaken. Bekijk hier 8 kindvriendelijke campings in de Dordogne met zwemparadijs.

1. Camping Les Peneyrals

Faciliteiten: Tennis, basketbal, tafeltennis, volleybal, buitenzwembad, zwembad met schuifdak, waterglijbaan, speeltuin, minigolf, vissen, kanoverhuur, animatieprogramma, restaurant.

Camping Sandaya Les Peneyrals, Kindvriendelijke camping Dordogne

Luxe 5-sterrencamping in het glooiende landschap van de Périgord Noir, dicht bij Sarlat. Het zwemparadijs op Camping Sandaya Les Péneyrals omvat een waterspeeltuin, een spraypark, een peuterbad, meerdere buitenzwembaden, een overdekt zwembad en spannende waterglijbanen. Daarnaast beschikt de camping over een beachvolleybalveld, een speeltuin met een airtrampoline, een sportterrein en een tennisbaan. Voor culinaire genieters is er een restaurant en een ijskraam aanwezig. Bovendien worden tal van leuke activiteiten georganiseerd. Gasten kunnen deelnemen aan danslessen, aquagym, knutselworkshops en thema-avonden, waardoor er altijd iets te beleven is voor jong en oud.

➜ Te boeken bij: Allcamps, ANWB Camping, Suncamp, Roompot, Vacanceselect

Bekijk Camping Les Peneyrals

2. Camping La Bouquerie

Faciliteiten: Minigolf, trampoline, speeltuin, tennis, voetbal, basketbal, fitness, tafeltennis, restaurant, buitenzwembad, waterglijbanen, zwembad met schuifdak.

Camping La Bouquerie, Kindvriendelijke camping Dordogne

Levendige kindercamping tussen Montignac en Sarlat. Op Camping La Bouquerie is genoeg te doen. De kinderen vermaken zich met de potje minigolf, maken nieuwe vriendjes in de speeltuin en beleven veel plezier met de activiteiten van het animatieteam. Visliefhebbers kunnen de hengel uitgooien in de vijver vol karpers en voor de sportievelingen is er een tennisbaan, fitnessruimte, beachvolleybalveld en voetbalterrein. Voor een dag vol waterplezier kun je terecht in het mooie zwemparadijs van maar liefst 700 m2. Roetsj van de glijbaan, ontspan in het zonnetje en speel een potje waterpolo met de andere campinggasten. Het restaurant serveert heerlijke traditionele gerechten die zijn bereid met producten uit de regio.

➜ Te boeken bij: Vacanceselect, ANWB Camping, LuxCamp, Allcamps, Eurocamp

Bekijk Camping La Bouquerie

3. Camping Le Moulin de la Pique

Faciliteiten: Vakantiekerk, buitenzwembad, waterglijbaan, speeltuin, animatieprogramma, snackbar, tennis, volleybal, voetbal, jeu de boules, vissen.

Camping Le Moulin de la Pique, Kindvriendelijke camping Dordogne

Gezellige gezinscamping gelegen in het zuiden van de Dordogne. RCN le Moulin de la Pique biedt een schitterend zwemparadijs met meerdere zwembaden en spannende waterglijbanen, waar zowel jong als oud zich eindeloos kunnen vermaken. Daarnaast beschikt Camping Le Moulin de la Pique over een goed onderhouden voetbalveld, een volleybalveld en een tennisbaan voor de sportievelingen. Voor ontspanning en plezier is er een recreatiemeer en een uitgebreid recreatieprogramma dat activiteiten biedt voor alle leeftijden. Het restaurant op de camping serveert heerlijke maaltijden, perfect voor een gezellige gezinsavond.

Bekijk Camping Le Moulin de la Pique

4. Camping Le Grand Dague

Faciliteiten: Buitenspeeltuin, binnenspeeltuin, buitenzwembad, waterglijbanen, spraypark, lazy river, tafeltennis, basketbal, voetbal, volleybal, jeu de boules, animatieprogramma, restaurant.

Camping Le Grand Dague, Kindvriendelijke camping Dordogne

Luxe 5-sterrengezinscamping gelegen in het hart van de prachtige Dordogne, op slechts 10 km van het charmante stadje Périgeux. Voor de kinderen is er een indrukwekkend zwempark, compleet met een groot lagunezwembad, een peuterbad met een kinderglijbaan, meerdere waterglijbanen en een spannende wildwaterbaan die zorgt voor eindeloos plezier. Camping Le Grand Dague beschikt verder over een overdekte speeltuin, een spelletjesruimte, een buitenspeeltuin en een sportterrein waar je kunt voetballen en basketballen. De kidsclub organiseert talloze activiteiten die de kleintjes bezig houden, van knutselen tot sport en spel, zodat ze zich geen moment vervelen. Het restaurant serveert heerlijke maaltijden in een gezellige sfeer, ideaal voor een diner met het hele gezin.

➜ Te boeken bij: Vacanceselect, Suncamp, Allcamps, Roompot, ANWB Camping

Bekijk Camping Le Grand Dague

LEES OOK: Top-15 Kindercampings in de Dordogne

5. Camping Saint Avit Loisirs

Faciliteiten: Buitenzwembad, waterglijbaan, spraypark, wildwaterbaan, speeltuin, trampoline, minigolf, voetbal, volleybal, fitness, animatieprogramma.

Camping Saint Avit Loisirs, Kindvriendelijke camping Dordogne

Bruisende familiecamping in het hart van de Périgord Noir, omringd door eiken en kastanjebomen. Het waterpark van Camping Saint Avit Loisirs beschikt over een spannende waterglijbaan, een avontuurlijke wildwaterbaan, meerdere buitenzwembaden, een spraypark, een overdekt zwembad en een peuterbad voor de kleintjes. Sportliefhebbers kunnen zich uitleven op de tennisbaan of een wedstrijdje spelen op het voetbalveld. Voor degenen die van spelletjes houden, is er een goed uitgeruste gamehal en een pooltafel. De miniclub biedt dagelijks activiteiten en entertainment voor de kinderen, waardoor ze nieuwe vriendjes kunnen maken en zich geen moment vervelen. Het restaurant op de camping serveert heerlijke maaltijden, ideaal voor de dagen dat je geen zin hebt om zelf te koken.

➜ Te boeken bij: Vacanceselect, Allcamps, Roan, Homair, Eurocamp

Bekijk Camping Saint Avit Loisirs

6. Camping Lou Castel

Faciliteiten: Waterglijbanen, buitenzwembad, waterspeeltuin, zwembad met schuifdak, klimparcours, spingkussen, speeltuin, tafeltennis, voetbal, basketbal, jeu de boules, restaurant, massages, animatieprogramma, trampoline.

Camping Lou Castel, Kindvriendelijke camping Dordogne

Gemoedelijke gezinscamping in het groen van de Périgord Noir, op enkele kilometers van Sarlat. Tijdens je vakantie kun je geineten van urenlang waterplezier in het zwemparadijs met buitenbad, zwembad met schuifdak en waterglijbanen. Voor de jongere kampeerders is er een leuke waterspeeltuin met waterelementen en glijbaantjes om vanaf te roetsjen. Naast het zwembad vind je het restaurant waar je kunt genieten van lekkere gerechten zoals tapas, pizza’s, salades, hamburgers en desserts. Daarnaast vind je op Camping Lou Castel een avonturenspeeltuin met klimparcours voor kinderen, een voetbalterrein en jeu de boulesbaan. Het animatieteam zorgt voor vermaak met activiteiten als sporttoernooien, dansavonden, speurtochten en zwembadfeestjes.

➜ Te boeken bij: ANWB Camping, Allcamps, Vacanceselect

Bekijk Camping Lou Castel

7. Camping Le Carbonnier

Faciliteiten: Kinderboerderij, minigolf, vissen, voetbal, volleybal, animatieprogramma, buitenzwembad, waterglijbanen, spraypark, zwembad met schuifdak, restaurant.

Camping Le Carbonnier, Kindvriendelijke camping Dordogne

Schitterende familiecamping gelegen te midden van de betoverende, groene heuvels van de Dordogne. Camping Le Carbonnier biedt een zwembad met spannende waterglijbanen, die zowel kinderen als volwassenen volop vermaak bieden. De minigolfbaan zorgt voor plezier voor het hele gezin en de vijver op het terrein biedt mogelijkheden om te kanoën en te vissen. Tijdens de zomermaanden zet het enthousiaste animatieteam zich in om een uitgebreid programma aan activiteiten te organiseren. Het sportterrein nodigt uit tot diverse sportieve activiteiten, waardoor iedereen in beweging kan blijven.

➜ Te boeken bij: ANWB Camping, Eurocamp, Vacanceselect, Suncamp, Allcamps, LuxCamp

Bekijk Camping Le Carbonnier

8. Les Grottes De Roffy

Faciliteiten: Restaurant, speeltuin, tennis, volleybal, buitenzwembad, waterglijbanen, animatieprgramma, basketbal, jeu de boules.

Les Grottes De Roffy, Kindvriendelijke camping Dordogne

Mooie kindvriendelijke camping in het zuiden van de Dordogne. Op Les Grottes De Roffy vind je twee speeltuinen waar de kinderen lekker kunnen ravotten. Daarnaast kunnen de sportieve vakantiegangers zich vermaken met een potje tennis, basketbal of volleybal. Op de zonnige dagen kun je samen met je gezin lekker ontspannen bij het zwembad waar je kunt zwemmen, van de glijbaan kun roetsjen en relaxen op de ligstoelen. Sluit de dag af met een gezellig familiediner bij het sfeervolle restaurant. Geniet van leuke activiteiten zoals bingoavonden, shows, theatervoorstellingen en muziekoptredens.

➜ Te boeken bij: ANWB Camping, Eurocamp, Vacanceselect, Allcamps, Homair

Bekijk Les Grottes De Roffy

Lees ook: