Kindvriendelijke campings in Istrië

Istrië is een heerlijke kampeerbestemming voor gezinnen in het noordwesten van Kroatië. Je kunt hier genieten van een adembenemende kustlijn, sfeervolle steden en prachtige natuur. Op de campings kun je een uitgebreid aanbod aan kinderfaciliteiten vinden, zoals speeltuinen, sportvelden en zwembaden. Gedurende het zomerseizoen worden er leuke activiteiten en entertainmentprogramma’s georganiseerd. Van creatieve workshops en sporttoernooien tot minidisco’s en theatervoorstellingen, er is altijd iets te doen voor kinderen van alle leeftijden.

1. Camping Park Umag

Faciliteiten: Boogschieten, tennis, buitenzwembad, waterglijbanen, strandbar, volleybal, bananenboot, waterfietsen, kanoën, waterfietsen, indoor speeltuin, trampoline, minitreintje, minigolf, restaurant, animatieprogramma, fitness, voetbal, zumba, tafeltennis.

Camping Park Umag, Kindvriendelijke camping Istrië

Gezellige camping voor gezinnen aan zee, vlakbij de charmante stad Umag. Voor de kinderen zijn er meerdere speeltuinen waar ze naar hartenlust kunnen spelen. Ook is er een minigolfbaan, tennisbaan en voetbalveld en voor alle leeftijden is er een uitgebreid animatieprogramma, zodat iedereen zich kan vermaken. Ook bij minder goed weer is er voldoende te doen dankzij de indoor speelruimte. Camping Park Umag beschikt daarnaast over een schitterend zwemparadijs en in de zee bevindt zich een aquapark voor veel waterpret. Sluit de dag af met een gezellig familiediner bij de pizzeria of het à la carte restaurant.

➜ Te boeken bij: Suncamp, Vacanceselect, Allcamps, ANWB Camping, Eurocamp, Roan, Kidscamping.nl

Bekijk Camping Park Umag

2. Camping Istra Premium Camping Resort

Faciliteiten: Restaurant, handbal, voetbal, tafeltennis, buitenzwembaden, waterglijbanen, basketbal, surfen, waterfietsen, kano, suppen, speeltuin, minigolf.

Camping Istra Premium Camping Resort, Kindvriendelijke camping Istrië

Luxe 5-sterrencamping direct aan de kust en op een paar kilometer afstand van Poreç. Tijdens je vakantie kun je genieten van urenlang waterpret in het zwemparadijs van maar liefst 1000 m2 dat bestaat uit vijf zwembaden en vier waterglijbanen. Ouders kunnen ontspannen op ligstoelen onder parasols terwijl de kinderen spelen. Camping Istra Premium Camping Resort biedt verder een uitgebreide kinderspeelplaats, minigolfbaan en de sportvelden voor volleybal, basketbal, voetbal en handbal. Daarnaast kun je verschillende watersporten beoefenen zoals zeilen, kanoën, waterfietsen en stand-up paddling (SUP). Over het terrein zijn verschillende eetgelegenheden verspreid waar je een hapje kunt eten of afhalen.

➜ Te boeken bij: Allcamps, Suncamp, Vacanceselect, ANWB Camping

Bekijk Camping Istra Premium Camping Resort

3. Camping Lanterna

Faciliteiten: Tennis, paardrijden, volleybal, animatieprogramma, buitenzwembad, waterglijbanen, strandbar, speeltuin, minigolf, minitreintje, supermarkt, restaurant, basketbal, tafeltennis, fitness.

Camping Lanterna, Kindvriendelijke camping Istrië

Levendige kindercamping aan een schilderachtige baai. Het grote waterpark heeft 10 zwembaden, een spraypark, een waterspeeltuin en waterglijbanen. Rond het water vind je talloze ligstoelen en een heerlijke ligweiden waar je tussen het zwemplezier even kunt rusten en ontspannen. Actieve gasten kunnen zich vermaken tijdens een potje voetbal, tennis, basketbal en volleybal. Camping Lanterna organiseert van mei tot september een uitgebreid sport- en amusementsprogramma met muziek-avonden en optredens. Verder is er een minigolfbaan, waterfietsenverhuur, speeltuin en meerdere restaurants.

➜ Te boeken bij: Roan, Eurocamp, ANWB Camping, LuxCamp, Vacanceselect, Suncamp, Allcamps

Bekijk Camping Lanterna

4. Aminess Maravea Camping Resort

Faciliteiten: Surfen, waterskiën, buitenzwembad, indoor speeltuin, buitenspeeltuin, minigolf, animatieprogramma, tennis, voetbal, basketbal, restaurant.

Aminess Maravea Camping Resort, Kindvriendelijke camping Istrië

Fijne, grote kindercamping aan de Adriatische kust, omgeven door wijngaarden, olijfgaarden en eiken. Aminess Maravea Camping Resort is een paradijs voor kinderen, met een overvloed aan faciliteiten zoals meerdere zwembaden waar je verkoeling kunt zoeken. Daarnaast vind je er een indoor speeltuin, beachvolleybalveld, tennisbaan en minigolfbaan. Het animatieteam staat klaar om jong en oud te vermaken met allerlei leuke activiteiten, zoals shows, spelletjes en creatieve workshops. De camping beschikt over meerdere gezellige restaurantjes waar je kunt genieten van heerlijke Mediterrane delicatessen, terwijl je uitkijkt over de schitterende zee.

➜ Te boeken bij: Vacanceselect, Suncamp, Allcamps, ANWB Camping, LuxCamp, Eurocamp

Bekijk Aminess Maravea Camping Resort

5. Camping Bi-Village

Faciliteiten: Animatieprogramma, tennis, boogschieten, tafeltennis, voetbal, basketbal, speeltuin, klimpark, supermarkt, ijssalon, buitenzwembad, waterglijbanen, trampolinepark.

Camping Bi Village, Kindvriendelijke camping Istrië

Dynamische familiecamping net boven de sfeervolle stad Pula. Geniet van urenlang waterplezier in de zwembaden van Camping Bi-Village. Voor de jongere gasten is er een waterspeeltuin en peuterbad waar ze naar hartenlust kunnen spetteren en spelen. Voor de sportieve vakantiegangers zijn er volop mogelijkheden om actief bezig te zijn. Er is een tennisbaan, een voetbalveld, een volleybalveld, een basketbalveld en zelfs een klimpark waar je je helemaal kunt uitleven. Bovendien is er een enthousiast animatieteam ter plaatse dat voor zowel jong als oud allerlei leuke activiteiten organiseert. Je kunt ook diverse watersportmogelijkheden ondernemen zoals kanoën, duiken en windsurfen. Mocht je een keer geen zin hebben om te koken, dan kun je terecht bij een van de drie restaurants op het terrein.

➜ Te boeken bij: Roan, Suncamp, Eurocamp, ANWB Camping, Vacanceselect

Bekijk Camping Bi-Village

6. Camping Polari

Faciliteiten: Waterspeeltuin, ijsjes te koop, speeltuin, trampolines, minigolf, volleybal, tennis, voetbal, buitenzwembad, animatieprogramma, restaurant, aquapark in de zee.

Camping Polari 1, Kindvriendelijke camping Istrië

Heerlijke strandcamping gelegen aan een baai op slechts 10 minuten rijden van het charmante Rovinj. Op Camping Polari kun je genieten van urenlang waterplezier in het verfrissende zwembad, een duik nemen in de kristalheldere zee en met de kinderen van de glijbaan roetsjen in de waterspeeltuin. Voor nog meer vermaak is er een trampolinepark en een speeltuin waar kinderen zich kunnen uitleven. Daarnaast beschikt de camping over een minigolfterrein en meerdere sportvelden, ideaal voor een potje voetbal, volleybal of tennis. Over het hele terrein zijn diverse eetgelegenheden verspreid, waar je kunt genieten van smakelijke gerechten en lokale specialiteiten.

➜ Te boeken bij: Roan, Eurocamp, Suncamp, Allcamps, Luxcamp, ANWB Camping, Vacanceselect

Bekijk Camping Polari

7. Camping Valkanela

Faciliteiten: Buitenzwembad, surfen, kanoverhuur, waterfietsverhuur, minigolf, animatieprgramma, trampolines, tennis, duiken, volleybal, ijsjes te koop, strandbar, restaurant, supermarkt, speeltuin.

Camping Valkanela, Kindvriendelijke camping Istrië

Bruisende gezinscamping direct aan de kust. De camping beschikt over een indrukwekkend scala aan faciliteiten. Zo is er een groot zwembadcomplex waar je heerlijk kunt zwemmen en ontspannen. Sportliefhebbers kunnen terecht op de tennisbaan en het volleybalveld. Voor extra waterpret is er een aquapark in de zee en de kinderen kunnen zich uitleven in de speeltuin. Het animatieteam zorgt voor een uitgebreid entertainmentprogramma met activiteiten voor zowel jong als oud. Daarnaast biedt Camping Valkanela diverse restaurants waar je kunt genieten van heerlijke maaltijden, variërend van lokale specialiteiten tot internationale gerechten.

➜ Te boeken bij: Vacanceselect, Suncamp, Roan, ANWB Camping, Allcamps, Eurocamp

Bekijk Camping Valkanela

8. Bijela Uvala

Faciliteiten: Speeltuin, buitenzwembad, tafeltennis, volleybal, voetbal, tennis, basketbal, waterspeeltuin, animatieprogramma, surfen, restaurant, suppen.

Camping Bijela Uvala, Kindvriendelijke camping Istrië

Luxe gezinscamping in een bosrijk gebied nabij de stad Poreč en direct aan de Adriatische kust. Actieve vakantiegangers hebben volop keus uit diverse sportieve mogelijkheden. Zo is er een beachvolleybalveld waar je met vrienden of familie een potje kunt spelen, een goed onderhouden basketbalveld voor een spannend wedstrijdje en een tennisbaan voor de liefhebbers. Het grote zwembad van Bijela Uvala is perfect voor een verfrissende duik op warme dagen. De kleintjes kunnen hun hart ophalen in de uitgebreide speeltuin, veilig spetteren en spelen in het peuterbad met een leuke glijbaan, of hun energie kwijt op de trampoline. Geniet van een hapje en een drankje bij het gezellige restaurant.

➜ Te boeken bij: Vacanceselect, Allcamps, ANWB Camping, Suncamp, TUIACSI EurocampingsLuxcamp, Eurocamp, Roan, Kidscamping.nl

Bekijk Bijela Uvala

9. Santa Marina Boutique

Faciliteiten: Voetbal, speeltuin, buitenzwembad, volleybal, restaurant, animatieprogramma, tafeltennis, minitreintje.

Santa Marina Boutique, Kindvriendelijke camping Istrië

Moderne familiecamping op slechts 800 meter van de zee. Op de warme zomerdagen is het goed vertoeven in het buitenzwembad. Sportliefhebbers kunnen gebruik maken van het volleybalveld en het sportterrein, waar je kunt voetballen. Voor de jongere gasten is er een speeltuin waar ze zich kunnen vermaken. Het animatieprogramma zorgt voor vermaak voor alle leeftijden, met diverse activiteiten en evenementen. Voor culinaire liefhebbers is er een sfeervol restaurant waar je kunt genieten van heerlijke gerechten en verfrissende drankjes. Daarnaast vind je op Santa Marina Boutique een kleine winkel voor de dagelijkse boodschappen.

➜ Te boeken bij: ANWB Camping, Allcamps, Vacanceselect, LuxCamp, Suncamp

Bekijk Santa Marina Boutique

10. Camping Stella Maris

Faciliteiten: Paardrijden, speeltuin, buitenzwembad, voetbal, tennis, animatieprogramma, restaurant, minigolf, duiken, volleybal.

Camping Stella Maris, Kindvriendelijke camping Istrië

Kindvriendelijke camping aan de kust, vlakbij het pittoreske stadje Umag. In de zomer is het heerlijke zwembad de perfecte plek voor jong en oud om af te koelen en te ontspannen. Daarnaast beschikt Camping Stella Maris over tennisbanen, een beachvolleybalveld, voetbalterrein en een basketbalveld. Voor de avontuurlijke watersportliefhebbers zijn er mogelijkheden om te windsurfen en waterfietsen. Bij het restaurant waar kun je genieten van lekkere maaltijden en een supermarkt voor al je dagelijkse benodigdheden. Het uitgebreide activiteitenprogramma zorgt ervoor dat er altijd iets te doen is.

➜ Te boeken bij: Roan, Suncamp, Allcamps, ANWB Camping, Vacanceselect, Sunweb, Eurocamp

Bekijk Camping Stella Maris

Lees ook: