Kindvriendelijke campings in Zweden

Geniet van een heerlijke gezinsvakantie op een camping in Zweden. Het land staat bekend om zijn uitgestrekte bossen, kristalheldere meren en schilderachtige kustlijnen. Op de campings kunnen kinderen hun energie kwijt in grote speeltuinen, genieten van een sportief potje voetbal en spetteren in de zwembaden. Veel campings bieden ook georganiseerde activiteiten zoals knutselworkshops, sporttoernooien en avontuurlijke speurtochten, zodat kinderen elke dag iets nieuws kunnen beleven. Bekijk hier 5x kindvriendelijke campings in Zweden.

1. Hafsten Resort

Faciliteiten: Restaurant, klimmuur, volleybal, voetbal, minigolf, yoga, speeltuin, buitenzwembad, waterglijbaan, tafeltennis, padel, wellness, bootverhuur, jeu de boules, zipline.

Hafsten Resort, Kindvriendelijke camping Zweden

Fijne gezinsvriendelijke camping in het zuidwesten van Zweden, genesteld tussen twee zwembaaien. Op Hafsten Resort vind je vijf speeltuinen waar de kinderen lekker kunnen rennen, klimmen, glijden en nieuwe vriendjes maken. Daarnaast kun je een gezellig potje voetballen, volleyballen, minigolven en tafeltennissen. Voor de avontuurlijke vakantieganger is er een zipline en 20 meter hoge klimmuur die een spannende uitdaging biedt voor zowel beginners als ervaren klimmers. In de zomer is er een animatieteam aanwezig die jong en oud vermaakt met activiteiten zoals yogalessen, aquagym, piraten shows en meer. Het buitenzwembad met waterglijbaan zorgt voor verkoeling op de warme dagen. Daarnaast kun je de hele dag door lekkere snacks en maaltijden eten bij de verschillende eetgelegenheden op de camping.

 Te boeken bij: ANWB Camping

Bekijk Hafsten Resort

2. Böda Sand

Faciliteiten: Tennis, speeltuin, animatieprogramma, waterglijbaan, peuterbad, buitenzwembad, minigolf, volleybal, basketbal, skatepark, golfen, spelletjesruimte, tafeltennis.

Boda Sand, Kindvriendelijke camping Zweden

Levendige gezinscamping op het eiland Öland aan de oostkant van Zweden, pal aan het strand. Tijdens je vakantie kun je genoeg leuke activiteiten ondernemen. Speel een potje minigolf met het gezin, laat je beste skills zien op de skatebaan en geniet van urenlang speelplezier in de speeltuin. Het zwemparadijs met meerdere waterglijbanen en supertof speeltoestel is het ultieme paradijs voor de waterliefhebber. Voor de allerkleinsten is er een peuterbad waar ze lekker kunnen spetteren en spelen. Voor de sportievelingen is er een basketbalveld, voetbalterrein, volleybalveld, en tennisbaan om je uit te leven. Daarnaast biedt Böda Sand een animatieprgramma, golfbaan, tafeltennistafel en spelletjesruimte.

 Te boeken bij: ANWB Camping

Bekijk Böda Sand

3. Vita Sandars Camping

Faciliteiten: Buitenzwembad, speeltuin, airtrampoline, minigolf, skelters, voetbal, restaurant, fitness.

Vita Sandars Camping, Kindvriendelijke camping Zweden

Heerlijke kindvriendelijke camping grenzend aan een groot recreatiemeer waar je kunt zwemmen in het zuidwesten van Zweden. Geniet van een verfrissende duik in het buitenzwembad op de warme zomerdagen. De comfortabele ligbedden rondom het zwembad bieden ouders de perfecte plek om te ontspannen en een oogje in het zeil te houden. Voor de sportieve kinderen en ouders is er een voetbalveld waar ze zich kunnen uitleven. Organiseer een wedstrijd met je nieuwe campingvrienden of werk aan je techniek en schietvaardigheden. Daarnaast vind je op Vita Sandars Camping een leuke speeltuin met airtrampoline en kun je gebruik maken van de skelters. Na een dag vol plezier kun je plaats nemen bij het gezellige restaurant voor een lekker drankje en diner.

 Te boeken bij: ANWB Camping

Bekijk Vita Sandars Camping

4. Camping Ursand

Faciliteiten: Mountainbiken, multisportterrein, voetbal, fitness, padel, speeltuin, arcade, kanoën, animatieprogramma, kinderboerderij, minigolf, restaurant, wellness.

Camping Ursand, Kindvriendelijke camping Zweden

Luxe kindercamping direct gelegen aan het Vänernmeer, het grootste meer van Scandinavië. De kleintjes hoeven zich nooit te vervelen met faciliteiten zoals een arcade, kinderboerderij, minigolfbaan en speeltuinen. De sportievelingen vermaken zich op de padelbaan, voetbalveld en in de outdoor fitnessruimte. In de In de zomerperiode kun je genieten van urenlang waterplezier in het buitenzwembad met peuterbad en waterglijbanen. Daarnaast heeft Camping Ursand een eigen zandstrand aan het meer waar je kunt relaxen en een duik in het water kunt nemen. Het animatieteam staat in het hoogseizoen klaar om kinderen en tieners extra te vermaken met leuke activiteiten. Bij het restaurant aan het water kun je een lekker hapje eten en genieten van het uitzicht.

 Te boeken bij: ANWB Camping

Bekijk Camping Ursand

5. Västervik Resort

Faciliteiten: Minigolf, volleybal, klimpark, binnenzwembad, waterglijbaan, padel, animatieprogramma, restaurant, wellness, buitenzwembad, speeltuin, voetbal, kanoën.

Vastervik Resort, Kindvriendelijke camping Zweden

Gezellige familiecamping aan de oostkust van Zweden. Gedurende het hele seizoen kun je gebruik maken van het overdekte avonturenzwembad uitgerust met een spectaculaire waterglijbaan. Västervik Resort ligt direct aan een prachtig zandstrand aan zee, perfect voor zonnige dagen vol zandkastelen bouwen, schelpen zoeken en eindeloos spelen in de golven. Daarnaast vind je op het terrein sportieve en ontspannen activiteiten zoals een padelbaan, minigolfbaan, voetbalveld, klimpark en beachvolleybalveld. Het animatieteam organiseert de hele zomer lang talloze leuke activiteiten waar je aan kunt deelnemen. Voor de ultieme ontspanning is er een spa aanwezig waar de ouders lekker tot rust kunnen komen. Sluit de dag af met een lekkere maaltijd bij het restaurant.

 Te boeken bij: ANWB Camping

Bekijk Västervik Resort

Lees ook: