Familieparken in de buurt van de Sallandse Heuvelrug

De Sallandse Heuvelrug is een prachtig natuurgebied in het hart van Overijssel waar je kunt genieten glooiende heuvels, uitgestrekte heidevelden en dichte bossen. De vakantieparken zijn uitgerust met diverse faciliteiten om kinderen van alle leeftijden te vermaken. Tijdens schoolvakanties en in de weekenden is er vaak een entertainmentteam aanwezig dat kinderen kan betrekken bij sport en spel, creatieve activiteiten , theatervoorstellingen en sporttoernooien. Bekijk hier 10 kindvriendelijke vakantieparken in de buurt van de Sallandse Heuvelrug.

1. Vakantiepark Landal Sallandse Heuvelrug

Faciliteiten: Binnenzwembad, waterglijbaan, zwemvijver, indoor speelparadijs, voetbal, volleybal, buitenspeeltuin.

Vakantiepark Landal Sallandse Heuvelrug, Kindvriendelijke vakantieparken Sallandse Heuvelrug

Sfeervol familiepark aan een recreatievijver in Hoge Hexel. Je kunt als gast gratis gebruik maken van het overdekte zwembad met waterglijbaan van het naastgelegen park Hoge Hexel. In de zomer kun je lekker zwemmen in de zwemvijver op het terrein. De kinderen bouwen zandkastelen, spelen een potje strandvoetbal en spetteren in het water. Op de minder mooie dagen kunnen zich ook vermaken in de indoorspeeltuin. Vakantiepark Sallandse Heuvelrug heeft daarnaast een voetbalterrein, volleybalveld en speeltuin.

Bekijk Vakantiepark Sallandse Heuvelrug

2. Vakantiepark Sallandshoeve

Faciliteiten: Animatieprogramma, binnenzwembad, kinderbadje voor de allerkleinste, snackbar, bowlingbaan, speeltuin, speelvijver, minigolf, speelvijver, skelterverhuur, tafeltennis, voetbal, campingwinkel.

Camping Sallandshoeve, Kindvriendelijke vakantieparken Sallandse Heuvelrug

Heerlijk familiepark aan de rand van het dorpje Nieuw-Heeten. Tijdens je vakantie kun je gebruik maken van uitgebreide faciliteiten. Speel een potje minigolf met het gezin, ga zwemmen in het overdekte zwembad en beleef sportief plezier op het voetbalveld. In de zomer kun je een verfrissende duik nemen in zwemvijver en ontspannen op het strandje in de zon. Daarnaast beschikt Vakantiepark Sallandshoeve over een leuke speeltuin, bowlingbaan, tafeltennistafel en restaurant. Het is ook mogelijk om een pizza of patatje af te halen bij de snackbar.

Bekijk Vakantiepark Sallandshoeve

3. Vakantiepark Twenhaarsveld

Faciliteiten: Overdekt zwembad, adventure toren, waterspeeltuin, touwbrug, peuterbad, bowlingbaan, fietsverhuur, restaurant, animatieprogramma, volleybal, lasergamen, boogschieten, wellness.

Landal Twenhaarsveld, Kindvriendelijke vakantieparken Sallandse Heuvelrug

Kindvriendelijk vakantiepark in een bosrijk gebied net buiten het dorpje Holten. Het hele jaar door kun je genieten van zwemplezier in het binnenzwembad of openlucht zwembad direct naast Vakantiepark Twenhaarsveld. De kinderen kunnen zich ook vermaken in de speeltuin, op het sportveld en op de minigolfbaan. Er worden daarnaast veel leuke activiteiten georganiseerd voor de kleintjes. Plan even een momentje voor jezelf in en ontspan in de wellness op het park. In de avond kun je samen met je gezin genieten van een heerlijke maaltijd in de brasserie.

Bekijk Vakantiepark Twenhaarsveld

4. Hof van Salland

Faciliteiten: Verwarmd buitenzwembad, peuterbad, speeltuin, airtrampoline, tennis.

Hof van Salland, Kindvriendelijke vakantieparken Sallandse Heuvelrug

Gezinsvriendelijk villapark omringd door weilanden. Hof van Salland beschikt over ruime vakantiehuizen en wellnesshuisjes te midden van het groen. Het buitenzwembad met peuterbad is op de warme dagen een heerlijke plek om af te koelen en een paar baantjes te trekken. De kinderen kunnen naar hartenlust spelen in de speeltuin met glijbaan, schommels en airtrampoline. Daarnaast vindje op het familiepark een tennisbaan, fietsverhuur en restaurant waar je kunt genieten van heerlijke gerechten of een lekker kopje koffie met verse appeltaart.

Bekijk Hof van Salland

5. Vakantiepark Hellendoorn

Faciliteiten: Speelvijver, buitenspeeltuin, binnenzwembad, animatieprogramma, minigolf, restaurant.

Vakantiepark Hellendoorn, Kindvriendelijke vakantieparken Sallandse Heuvelrug

Overzichtelijk vakantiepark in de bossen van Hellendoorn. In het midden van het terrein vind je twee zwem- en speelvijvers waar de kinderen op de warme zomerdagen zich helemaal kunnen vermaken. Zit het weer even niet mee? Dan kun je ook lekker zwemmen in het binnenzwembad met peuterbad. Daarnaast heeft Vakantiepark Hellendoorn een buitenspeeltuin, minigolfbaan en activiteitenprogramma in de schoolvakanties. Bij het restaurant met uitgebreide menukaart kun je gezellig eten met het hele gezin.

Bekijk Vakantiepark Hellendoorn

6. Recreatiepark De Tolplas

Faciliteiten: Recreatieplas, trekvlot, fietsverhuur, skelterverhuur, speeltoestellen, speeltuin, trampoline, tennis, voetbal, golf.

Recreatiepark De Tolplas, Kindvriendelijke vakantieparken Sallandse Heuvelrug

Ruim opgezet vakantiepark aan een meer in een groene omgeving. Het hele gezin hoeft zich niet te vervelen tijdens de vakantie, want er is onder andere een voetbalveld, speeltuin, skelterverhuur en tafeltennistafel aanwezig. Op een warme zomerdag kunnen de kinderen een zandkasteel bouwen of lekker spetteren in het natuurwater, waar Recreatiepark De Tolplas aan ligt. Voor een heerlijke maaltijd kun je terecht bij het gezellige restaurant.

Bekijk Recreatiepark De Tolplas

7. Landgoed De Hellendoornse Berg

Faciliteiten: Overdekt zwembad, stroomversnelling, entertainment programma, boogschieten, indoorspeelplaats, knutselen.

Landgoed De Hellendoornse Berg, Kindvriendelijke vakantieparken Sallandse Heuvelrug

Groen gelegen familiepark in Haarle, grenzend aan de Sallandse Heuvelrug. Tijdens de vakantie hoeft niemand zich te vervelen. Plons in het overdekte zwembad en roetsj van de waterglijbaan. Daarnaast vind je op Landgoed De Hellendoornse Berg een bowlingbaan, boogschietbaan, indoor speelparadijs, minigolfbaan en meerdere sportvelden. Het hele jaar door organiseert het entertainmentteam activiteiten, zoals boogschietlessen, speurtochten en huifkartochten. Bij de supermarkt op het park ben je welkom voor je dagelijkse boodschappen of geniet van een gezellig familiediner in de brasserie.

Bekijk Landgoed De Hellendoornse Berg

8. Vakantiepark Mölke

Faciliteiten: Bowlingbaan, overdekt zwembad, escape-kist, leuk animatieteam, strandje aan de Regge, buitenspeeltuin, skelterverhuur, indoor speeltuin, kanoën, vissen, suppen, sportterrein, voetbal, basketbal, airtrampoline, kinderboerderij.

Vakantiepark Molke, Kindvriendelijke vakantieparken Sallandse Heuvelrug

5-sterren familiepark in een rustiek landschap aan de rivier de Regge. Overnacht in een traditioneel vakantiehuis of huur een bijzondere accommodatie zoals een boomhut, bell-tent, panoramatent of safaritent. Daarnaast is er een campingterrein waar je een tent, caravan of camper neer kunt zetten. Op Vakantiepark Mölke vind je uitgebreide faciliteiten, zoals een overdekt zwembad, indoor speeltuin, bowlingbaan, kinderboerderij, sportveld, animatieprogramma en visvijver. Het is mogelijk om een kano, sup of fluisterbootje te huren om de omgeving te verkennen.

Bekijk Vakantiepark Mölke

9. De Noetselerberg

Faciliteiten: Binnenzwembad, buitenzwembad, indoor speeltuin, speelfaciliteiten, airtrampoline, animatieteam, speeltuin en theater, bistro met kinderkaart, kinderfeestje.

De Noetselerberg, Kindvriendelijke vakantieparken Sallandse Heuvelrug

Vijfsterren familiecamping & vakantiepark aan de rand van het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. De Noetselerberg beschikt over een indoor speeltuin, pannakooi, airtrampoline en een gezellig restaurant waar je een hapje kunt eten. Het overdekte zwembad is populair onder jong en oud. Roetsj van de glijbaan, trek een paar baantjes en ontdek de onderwaterwereld met je zwembril. Naast kampeerplaatsen kun je er ook lodges, safaritenten, kampeerhutten en chalets huren.

Bekijk Vakantiepark De Noetselerberg

10. Vakantiepark de Luttenberg

Faciliteiten: Minigolf, tennis, buitenzwembad, zwembad met schuifdak, peuterbad, waterglijbaan, buitenspeeltuin, animatieprogramma, voetbal, sauna.

Vakantiepark De Luttenberg, Kindvriendelijke vakantieparken Sallandse Heuvelrug

Parkachtig vakantiepark voor gezinnen bij het plaatsje Luttenberg. Naast kampeerplaatsen kun je op Vakantiepark De Luttenberg ook stacaravans en safaritenten huren. Tijdens je vakantie kun je allerlei leuke activiteiten ondernemen. Ga gezellig minigolven met het gezin, roetsj van de waterglijbaan in de zomer en speel een potje voetbal met de andere campinggasten. Het animatieteam vermaakt jong en oud met knutselmiddagen, speurtochten en sportwedstrijdjes. Haal een hapje en een drankje af bij de snackbar.

Bekijk Vakantiepark de Luttenberg

Lees ook: