Kindvriendelijke campings aan het Veluwemeer

Beleef een geweldige kampeervakantie op een camping aan het Veluwemeer met je gezin. Je kunt er genieten van mooie speeltuinen, diverse sportvelden en prachtige zwembaden. Vanaf het kampeerterrein heb je directe toegang tot het water waar je kunt zwemmen en verschillende watersporten kunt beoefenen. Hier zijn de top 5 kindercampings aan het Veluwemeer waar je met je gezin een onvergetelijke vakantie kunnen beleven.

1. EuroParcs Zuiderzee – Biddinghuizen

Faciliteiten: Bowlingbaan, binnenzwembad, restaurant, watersport centrum, wellness, sauna, sportveld, tafeltennis, minigolf, animatieprogramma, buitenspeeltuin, zwemmeer.

EuroParcs Zuiderzee, campings aan het veluwemeer

Fraai gelegen famliecamping in Biddinghuizen. Het park beschikt over een eigen zandstrand, waar je op zonnige dagen kunt genieten van een heerlijke vakantie aan het water. Als het weer niet zo meewerkt, biedt het overdekte zwembad een uitstekende mogelijkheid om te zwemmen. Kinderen kunnen zich vermaken bij de kinderboerderij of deelnemen aan de verschillende georganiseerde activiteiten die EuroParcs Zuiderzee biedt. Voor een snelle hap kun je terecht bij de snackbar.

Bekijk EuroParcs Zuiderzee

2. Molecaten Park Flevostrand – Biddinghuizen

Faciliteiten: Indoor speeltuin, tafeltennis, binnenzwembad, buitenzwembad, peuterbad, buitenspeeltuin, airtrampoline, voetbal, basketbal, minigolf, zeilschool, zwemmeer, waterglijbaan, restaurant, supermarkt.

Molecaten Park Flevostrand, campings aan het veluwemeer

Gemoedelijke kindercamping in Biddinghuizen gelegen achter de rietkragen van het Veluwemeer. Je kunt kiezen voor een overnachting in je eigen kampeermiddel of een accommodatie zoals een chalet, stacaravan, kampeercabin en safaritent huren. Op Molecaten Park Flevostrand is er altijd iets te doen voor iedereen. Je vindt er een buitenzwembad met waterglijbaan, binnenzwembad, indoor speeltuin, minigolfbaan, sportterrein en restaurant waar je met het gezin kunt eten. Voor de watersportliefhebbers biedt zeilschool De Randmeren tal van mogelijkheden om zich uit te leven op het water.

Bekijk Molecaten Park Flevostrand

3. RCN Zeewolde – Zeewolde

Faciliteiten: Volleybal, tennis, basketbal, tafeltennis, sportterrein, speeltuin, vakantiekerk, binnenzwembad, zeilen, surfen, animatieprogramma, waterspeeltuin, zwemmeer.

RCN Vakantiepark Zeewolde, campings aan het veluwemeer

Fijne gezinscamping in Zeewolde met jachthaven en strand. Kinderen kunnen zich uitleven in de grote speeltuin, compleet met glijbanen, schommels en een airtrampoline. Daarnaast biedt RCN Zeewolde sportieve mogelijkheden zoals een tennisbaan en een voetbalveld. Voor een smakelijke maaltijd kunt u terecht bij de brasserie of de snackbar, waar een gevarieerd menu voor het hele gezin beschikbaar is. Op warme zomerdagen is het heerlijk zwemmen in het Veluwemeer of kunt u afkoeling zoeken in de waterspeeltuin.

Bekijk RCN Zeewolde

4. Veluwe Strandbad – Elburg

Faciliteiten: Basketbal, volleybal, tennis, vissen, zwembad, kanoën, speeltuin, bowlingbaan, skatebaan, animatieprogramma, boothelling, surf- en zeillessen, restaurant.

Veluwe Strandbad, campings aan het veluwemeer

Gezinsvriendelijke camping op loopafstand van de Hanzestad Elburg. Op Veluwe Strandbad vind je diverse kinderspeelplaatsen, een visvijver, jeu de boulesbaan, bowlingbaan en skatebaan. Tijdens je vakantie kun je verschillende sportieve activiteiten ondernemen zoals volleyballen, tennissen, voetballen, basketballen, zwemmen, kanoën, surfen en zeilen. In de schoolvakanties is er een animatieteam aanwezig die de kinderen vermaakt met leuke spelletjes. Geniet van een hapje en een drankje in het sfeervolle restaurant.

Bekijk Veluwe Strandbad

5. EuroParcs Bad Hoophuizen – Hulshorst

Faciliteiten: Watersportcentrum, binnenzwembad, wellness, snackbar, bootverhuur, natuurmeer, animatieprogramma, vissen, sportterrein, voetbal, basketbal, chillzone, buitenspeeltuin, skelterverhuur.

EuroParcs Bad Hoophuizen, campings aan het veluwemeer

Levendige camping & vakantiepark aan de oevers van het schitterende Veluwemeer. EuroParcs Bad Hoophuizen beschikt over een breed scala aan faciliteiten, waaronder een binnenzwembad en een speciaal peuterbad voor de kleintjes. Kinderen zullen dol zijn op het indoor speelparadijs, terwijl sportliefhebbers gebruik kunnen maken van de diverse sportvelden. Het Veluwemeer biedt uitstekende mogelijkheden voor watersporten, zoals windsurfen, zeilen en suppen, wat zorgt voor volop waterplezier. Voor wie op zoek is naar ontspanning, zijn er wellnessfaciliteiten beschikbaar om heerlijk tot rust te komen. Culinair genieten kan bij de snackbar of het restaurant.

Bekijk EuroParcs Bad Hoophuizen

Lees ook: