Kindvriendelijke campings in Slovenië

Slovenië is een prachtige bestemming voor een gezinsvakantie, en het land biedt een scala aan kindvriendelijke campings die perfect zijn voor families. Deze campings zijn speciaal ontworpen om aan de behoeften en wensen van zowel ouders als kinderen te voldoen, waardoor iedereen een geweldige tijd kan hebben. Veel van deze campings liggen midden in het groen, aan meren of rivieren, waardoor kinderen volop de ruimte hebben om te spelen en de natuur te verkennen. Zwemmen, vissen, en avontuurlijke wandelingen maken deel uit van de dagelijkse activiteiten. Daarnaast zijn er vaak speciale faciliteiten zoals speeltuinen, zwembaden en sportvelden die garant staan voor eindeloos speelplezier. Bekijk hier 7x kindvriendelijke campings in Slovenië.

1. Camping Terme Catez

Faciliteiten: Waterpark, waterglijbanen, golfslagbad, waterspeeltuin, lazy river, binnenzwembad, peuterbad, tennis, boogschieten, squash, binnenspeeltuin, trampoline, restaurant, volleybal, animatieprogramma.

Camping Terme Catez,

Luxe kindercamping in het oosten van Slovenië, niet ver van de grens met Kroatië. Het enorme waterpark van 10.000 m2 is een waar paradijs voor de waterratten. Je kunt er genieten van meerdere buitenzwembaden, waterglijbanen, een lazy river, een waterspeeltuin, golfslagbad, groot indoor zwemparadijs en een uitgebreide wellness. Ook voor de actievelingen is er genoeg te doen. Geniet van sporten zoals tennis, volleybal, voetbal en fitness. Daarnaast beschikt Camping Terme Catez over een speeltuin, restaurant en een uitgebreid animatieprogramma die zowel jong als oud extra vermaakt.

 Te boeken bij: AllcampsSuncampVacanceselectANWB CampingEurocamp

Bekijk Camping Terme Catez

2. Camping Menina

Faciliteiten: Minigolf, boogschieten, speeltuin, sauna, animatieprogramma, restaurant, klimpark, suppen, vissen, volleybal, skelters.

Camping Menina,

Sfeervolle familiecamping in het noorden van Slovenië, midden in de prachtige Savinjske Alpen en direct aan een rivier. Deze camping biedt een idyllische omgeving waar gezinnen volop kunnen genieten. Voor verfrissing op warme zomerdagen is er een heerlijk zwemmeertje en een kabbelend riviertje, ideaal voor zowel kinderen als volwassenen. Daarnaast zijn er tal van faciliteiten, zodat niemand zich hoeft te vervelen. Ga op avontuur in het klimpark, speel een potje minigolf met het gezin en ga volleyballen op het sportveld. Verder biedt Camping Menina een uitgebreide speeltuin voor de kleintjes, een animatieprogramma dat zorgt voor vermaak, en een restaurant waar je kunt genieten van smakelijke maaltijden.

 Te boeken bij: ANWB CampingSuncamp

Bekijk Camping Menina

3. Camping Terme Olimia

Faciliteiten: Wellness, aquapark, waterglijbanen, buitenzwembad, sauna, restaurant, animatieprogramma.

Camping Terme Olimia,

Kindvriendelijke wellnesscamping in het oosten van Slovenië, vlakbij de grens van Kroatië. Naast Camping Terme Olimia vind je een groot subtropische aquapark waar het hele gezin urenlang plezier kan beleven. Je kunt er genieten van allerlei supertoffe waterglijbanen, meerdere buitenbaden en een binnenzwembad. De kleintjes spetteren in het peuterbad, roetsjen van de glijbaan en klimmen op de speeltoestellen. Voor de ultieme ontspanning is er een wellness met sauna’s, bubbelbaden en thermaalbaden aanwezig waar de ouders even lekker tot rust kunnen komen. Sluit de dag af met een gezellig familiediner bij het restaurant. Op het kampeerterrein zijn camperplaatsen en luxe safaritenten te huur.

 Te boeken bij: VacanceselectAllcampsSuncampLuxcampJetcamp

Bekijk Camping Terme Olimia

4. River Camping Bled

Faciliteiten: Speeltuin, buitenzwembad, pumptrack, air hockey, yoga, restaurant.

River Camping Bled,

Prachtige camping en glampinglocatie, ideaal gelegen te midden van de natuurlijke schoonheid van Slovenië en direct aan een stromende rivier. Hier kun je genieten van een heerlijk buitenzwembad waar je een verfrissende duik kunt nemen. Voor kinderen is er een ruime speeltuin en een pumptrack, wat zorgt voor urenlang speelplezier. River Camping Bled beschikt ook over een restaurant waar je kunt genieten van heerlijke maaltijden. Bovendien worden er yogalessen aangeboden, waardoor je volledig tot rust kunt komen in deze serene omgeving.

 Te boeken bij: ANWB Camping

Bekijk River Camping Bled

5. Camping Terme Ptuj

Faciliteiten: Volleybal, tennis, minigolf, buitenzwembad, lazy river, golfslagbad, binnenzwembad, buitenzwembad, waterglijbanen, peuterzwembad, waterpark.

Camping Terme Ptuj,

Heerlijke familiecamping met themaalpark op 1 km van Ptuj, de oudste stad van Slovenië. Tijdens je vakantie op Camping Terme Ptuj kun je verschillende activiteiten ondernemen, zoals volleybal, tennis, minigolf en voetbal. Natuurlijk mag een bezoek aan het naastgelegen thermaalpark niet ontbreken. Het park bestaat uit een binnenzwembad, meerdere buitenbaden, talloze waterglijbanen, peuterzwembadjes, een golfslagbad en een lazy river. Er zijn ook wellnessfaciliteiten zoals verschillende sauna’s, massagemogelijkheden en een fitnesstudio. Bij het restaurant kun je genieten van een uitgebreide kaart en daarna is het mogelijk om een ijsje te halen bij de ijssalon.

 Te boeken bij: ANWB CampingVacanceselectLuxcampAllcampsSuncamp

Bekijk Camping Terme Ptuj

6. Camping Šobec

Faciliteiten: Voetbal, basketbal, badminton, volleybal, speeltuin, minigolf, tennis, klimmuur, tafeltennis, animatieprogramma, restaurant, ijssalon.

Camping Sobec, Kindvriendelijke camping Slovenië

Mooie familiecamping aan een recreatiemeertje midden in een pijnboombos en aan de rivier de Sava. Het hele gezin kan lekker zwemmen in het meertje en rivier op de warme zomermaanden. Over het terrein vind je meerdere speeltuinen waar de kinderen heerlijk kunnen ravotten. Voor de sportievelingen is er de mogelijkheid om te voetballen, tafeltennissen, volleyballen, badmintonnen en basketballen. Daarnaast biedt Camping Šobec een minigolfbaan, klimmuur en animatie. Het restaurant met terras serveert smakelijke gerechten, bereid met lokale ingrediënten.

Te boeken bij: ANWB Camping

Bekijk Camping Šobec

7. Camping Terme 3000

Faciliteiten: Handbal, badminton, snackbar, restaurant, waterglijbanen, buitenzwembad, binnenzwembad, wellness, volleybal, golfbaan, speeltuin, restaurant.

Camping Terme 3000, Kindvriendelijke camping Slovenië

Fijne gezinscamping in het uiterste oosten van Slovenië, vlakbij de grens met Hongarije, Oostenrijk en Kroatië. Camping Terme 3000 is onderdeel van een groot wellnessresort waar je kunt ontspannen en veel waterplezier kunt beleven met de kinderen. Je hebt als gast gratis toegang tot het waterpark van Terme 3000 en de zwembaden van Hotel Termal. Geniet van in totaal 14 zwembaden, roetsj van de waterglijbanen en maak gebruik van de wellnessfaciliteiten. De sportieve vakantieganger kan zich vermaken met een potje voetbal, tennis, badminton, basketbal, handbal of volleybal. Heb je een keertje geen zin om te koken? Dan kun je terecht bij het restaurant of een hapje afhalen bij de snackbar,

 Te boeken bij: Vacanceselect, Suncamp, ANWB Camping, LuxCamp, Allcamps

Bekijk Camping Terme 3000

Lees ook: