Vakantiepark met zwembad in Limburg

Limburg is een fantastische bestemming voor gezinnen die op zoek zijn naar een vakantie vol plezier en ontspanning. Vooral als je kinderen hebt, is een vakantiepark met een zwembad vaak onmisbaar. In deze blog nemen we je mee langs de leukste kindvriendelijke vakantieparken in Limburg, waar zwembaden centraal staan. Of je nu op zoek bent naar een subtropisch zwemparadijs, een groot buitenzwembad of een recreatieplas, deze vakantieparken bieden volop waterpret voor het hele gezin.

1. EuroParcs Poort van Maastricht

Faciliteiten: Binnenzwembad, sportveld, speeltuin, voetbal, volleybal, buitenspeeltuin, tokkelbaan, peuterbad, airtrampoline, voetbal, tafeltennis, restaurant, animatieprogramma.

EuroParcs Poort van Maastricht, vakantieparken in limburg met zwembad

Aangenaam vakantiepark op 7,5 km van centrum van Maastricht. Voor de kinderen is er een grote speeltuin met tokkelbaan, airtrampoline en glijbaan waar ze zich helemaal kunnen uitleven. In het binnenzwembad kan het hele gezin zich eindeloos vermaken, ongeacht het weer. Op de warme dagen kunnen de allerkleinsten ook lekker spetteren en spelen in het peuterbad in de openlucht. Bij de brasserie met terras kun je met de kids een limonade drinken en een patatje afhalen. Tijdens de schoolvakanties is er op EuroParcs Poort van Maastricht een animatieteam aanwezig die de gasten vermaakt met knutselactiviteiten, waterspelletjes en shows.

Bekijk EuroParcs Poort van Maastricht

2. Landal Hoog Vaals

Faciliteiten: Adventure golf, basketbal, voetbal, tennis, vissen, bowlingbaan, animatieprogramma, indoor speelparadijs, ballenbak, buitenspeeltuin, binnenzwembad, peuterbad, waterglijbaan, snackbar, restaurant, mini-supermarkt.

Landal Hoog Vaals, vakantieparken in limburg met zwembad

Fijn familiepark in Vaals op enkele kilometers van de Duitse grens. Het absolute hoogtepunt van Landal Hoog Vaals is het fantastische zwembad. Het binnenzwembad is ideaal voor het hele gezin. De kinderen zullen zich uren vermaken op de spannende waterglijbaan, terwijl de kleintjes veilig kunnen spelen in het aparte peuterbad. Voor sportieve families zijn er volop mogelijkheden met basketbal-, voetbal- en tennisbanen. Zin in een rustigere activiteit? Probeer dan een potje adventure golf of gooi een hengel uit bij de visvijver. Ook is er een bowlingbaan waar gezinnen samen kunnen genieten van een gezellig potje bowlen. Voor de nodige versnaperingen kun je terecht bij de snackbar voor een snelle hap of het parkrestaurant voor een uitgebreide maaltijd.

Bekijk Landal Hoog Vaals

3. Dormio Resort Maastricht

Faciliteiten: Fietsverhuur, speeltuin, binnenzwembad, waterglijbaan, wellness, restaurant, golfbaan, animatieprogramma.

Dormio Resort Maastricht, vakantieparken in limburg met zwembad

Charmant vakantiepark voor gezinnen op slechts 10 minuten fietsen van Maastricht. Het binnenzwembad van Dormio Resort Maastricht is perfect voor zowel kinderen als volwassenen en beschikt over een waterglijbaan die garant staat voor uren zwemplezier. De ouders kunnen ook helemaal tot rust komen in de wellness, uitgerust met diverse baden en sauna’s. De kleintjes kunnen zich vermaken in de speeltuin met airtrampoline en deelnemen aan de leuke activiteiten van het animatieteam. Bij de snackbar kun je een frietje of hamburger afhalen na een dag vol plezier.

Bekijk Dormio Resort Maastricht

4. Vakantiepark Leukermeer

Faciliteiten: Padel, pumptrack, animatieprogramma, minigolf, restaurant, binnenzwembad, buitenzwembad, kanoën, suppen, waterfietsen, wakeboarden, gameroom, aquapark op het meer, tennis, buitenspeeltuin, airtrampoline, voetbal, skatebaan, volleybal, tafeltennis.

Vakantiepark Leukermeer, vakantieparken in limburg met zwembad

Groot vakantiepark midden in het Nationaal Park de Maasduinen. Vakantiepark Leukermeer beschikt over zowel een binnen- als een buitenzwembad, zodat je het hele jaar door van het water kunt genieten. Voor nog meer avontuur op het water kun in de zomermaanden terecht bij het spectaculaire aquapark op het meer, waar kinderen en volwassenen kunnen klimmen en glijden op de opblaasbare obstakels. Daarnaast zijn er volop mogelijkheden om het water op te gaan: huur een kano, sup of waterfiets. Voor de waaghalzen is er zelfs de mogelijkheid om te wakeboarden! Sportliefhebbers kunnen zich uitleven met een potje tennis, voetbal, volleybal en padel, terwijl de pumptrack en skatebaan de perfecte plek zijn voor kinderen die van snelheid houden.

Bekijk Vakantiepark Leukermeer

5. Vakantiepark de Leistert

Faciliteiten: Vissen, zwemvijver, subtropisch zwemparadijs, voetbal, sportterrein, restaurant, animatieprogramma, indoor speeltuin, jeu de boules, bowlingbaan, fietscrossbaan, buitenzwembad, waterglijbaan, adventure golf.

De Leistert, vakantieparken in limburg met zwembad

Luxe vakantiepark voor families in het hart van Limburg. De natuurlijke zwemvijver en openlucht zwembad is ideaal voor wie van buiten zwemmen houd. Het subtropische zwemparadijs van Vakantiepark de Leistert biedt het hele jaar door plezier voor het hele gezin. Met warme temperaturen, glijbanen, watervallen en bubbelbaden is het de ideale plek om samen te genieten van eindeloos waterpret. Voor de sportievelingen zijn er tal van opties, zoals voetbal, volleybal en een fietscrossbaan voor de avontuurlijke kinderen. Daarnaast kunnen gasten genieten van een potje adventure golf, bowlen of jeu de boules. Het entertainmentteam staat klaar om iedereen te vermaken met activiteiten zoals knutselen, sportwedstrijden en minidosco’s.

Bekijk Vakantiepark de Leistert

6. Roompot Weerterbergen

Faciliteiten: Klimwand, basketbal, animatieprogramma, bowlingbaan, binnenzwembad, buitenzwembad, waterglijbaan, zwemparadijs, minigolf, lasergame, vissen, restaurant, indoor speeltuin, trampoline, buitenspeeltuin, fietsverhuur, supermarkt, vissen.

Roompot Weerterbergen, vakantieparken in limburg met zwembad

Heerlijk familiepark op een bosrijk terrein in het noordoosten van Limburg, net buiten het dorpje Weert. Waterpret is gegarandeerd met zowel een binnen- als buitenzwembad, compleet met een spannende waterglijbaan. Voor de kleintjes is er een speciaal peuterbad, zodat iedereen veilig kan genieten van het water. Voor de avontuurlijke vakantiegangers biedt Roompot Weerterbergen een klimwand en de mogelijkheid om te lasergamen, perfect voor een dosis adrenaline en spanning. Ook aan de jongste gasten is gedacht, met een indoor speeltuin, trampolines en een grote buitenspeeltuin waar ze naar hartenlust kunnen klimmen, klauteren en springen. Voor de visliefhebbers biedt het park een eigen visvijver, waar je in alle rust een hengeltje uit kunt gooien. Daarnaast kun je een gezellig potje minigolven, bowlen en basketballen voor een gezellige activiteit met het hele gezin.

Bekijk Roompot Weerterbergen

7. Landal De Lommerbergen

Faciliteiten: Subtropisch zwemparadijs, waterglijbanen, golfslagbad, peuterbad, binnenzwembad, kinderboerderij, animatieprogramma, speeltuin, adventure golf, arcade, vlindertuin, restaurant, vissen, bowlingbaan, boogschieten, fietsverhuur.

Vakantiepark De Lommerbergen, vakantieparken in limburg met zwembad

Kindvriendelijk vakantiepark in de groene Limburgse bossen en velden. Op Landal De Lommerbergen vind je een fijn zwemmeer met strand en een avontureneiland, waar de kinderen zich helemaal kunnen uitleven. Het absolute hoogtepunt voor de waterliefhebbers is het prachtige subtropische zwemparadijs. Kinderen zullen zich geen moment vervelen dankzij de spectaculaire waterglijbanen en het golfslagbad, dat zorgt voor een extra portie waterplezier. Daarnaast kunnen de kleintjes zich uitleven in de speeltuin en een gezellig potje minigolven met hun nieuwe vakantievriendjes. Voor een rustgevende activiteit kun je terecht bij de visvijver op het park. Dierenliefhebbers kunnen hun ogen uitkijken in de vlindertuin en dieren aaien in de kinderboerderij. Samen met je gezin kun je ook een gezellig middagje bowlen of leren boogschieten onder begeleiding van een professioneel instructeur.

Bekijk Landal De Lommerbergen

8. Center Parcs Het Heijderbos

Faciliteiten: Indoor speelparadijs, adventure golf, klimpark, waterglijbanen, wellness, vissen, waterfietsen, manege, escape room, minigolf, bowlingbaan, badminton, tennis, voetbal, volleybal, tafeltennis, kinderboerderij, ponyrijden, animatieprogramma, bubbelbad, binnenzwembad, golfslagbad, wildwaterbaan, buitenzwembad, arcade.

Center Parcs Het Heijderbos, vakantieparken in limburg met zwembad

Vriendelijk vakantiepark voor gezinnen met kinderen in het noordelijkste puntje van Limburg. Het subtropische zwembad is een waar paradijs voor alle zwemliefhebbers. Ga van de wildwaterbaan, leer duiken, ga snorkelen en drijf op de golven in het golfslagbad. De kleintjes kunnen lekker spetteren en spelen in het ondiepe peuterbadje. Voor de avontuurlijke gasten is er een uitdagend klimpark en in de spannende escape room kun je terecht voor een unieke interactieve ervaring. Sportievelingen kunnen genieten van tennis, voetbal, volleybal, badminton en tafeltennis, terwijl de bowlingbaan zorgt voor gezellige familie-avonden. Daarnaast kun je op Center Parcs Het Heijderbos vissen of waterfietsen midden in de natuur.

Bekijk Center Parcs Het Heijderbos

9. Résidence Valkenburg

Faciliteiten: Restaurant, voetbal, tafeltennis, buitenspeeltuin, animatieprogramma, gameroom, buitenzwembad, peuterbad.

Residence Valkenburg, vakantieparken in limburg met zwembad

Kindvriendelijk vakantiepark in Zuid-Limburg, nabij Valkenburg en Maastricht. Het buitenzwembad is de perfecte plek om op warme dagen verkoeling te zoeken. Met genoeg ruimte voor zwemplezier kunnen zowel kinderen als volwassenen genieten van het water. Voor de sportieve gasten heeft Résidence Valkenburg een voetbalveld en een tafeltennistafel, waar families en vrienden het tegen elkaar kunnen opnemen in een ontspannen wedstrijd. Kinderen kunnen zich helemaal uitleven in de ruime buitenspeeltuin, waar ze naar hartenlust kunnen klimmen en klauteren. Daarnaast zorgt het animatieprogramma voor een hoop plezier, met georganiseerde activiteiten en spelletjes die speciaal zijn afgestemd op kinderen van verschillende leeftijden.

Bekijk Résidence Valkenburg

10. EuroParcs Limburg

Faciliteiten: Sportterrein, speeltuin, zwemvijver, indoor speeltuin, minigolf, wellness, fietsverhuur. dierenweide, supverhuur, animatieprogramma, basketbal, tennis, binnenzwembad.

EuroParcs Limburg, vakantieparken in limburg met zwembad

Aangenaam vakantiepark in hartje Limburg, vlakbij de grens België en Duitsland. EuroParcs Limburg beschikt over een prachtige zwemvijver, waar gezinnen kunnen genieten van een verfrissende duik in de natuur. Voor wie nog meer waterpret zoekt, is er ook een binnenzwembad, ideaal voor dagen wanneer het weer minder meewerkt. Daarnaast kunnen avontuurlijke gasten een sup huren en het water opgaan voor een ontspannen activiteit. Bovendien zijn er diverse sport- en spelmogelijkheden zoals en tennisbaan, minigolfbaan, springkussen en kan je leren boogschieten. Na een dag vol plezier kun je lekker gaan dineren bij het gezellige restaurant, pannenkoekenhuis of een patatje afhalen bij de snackbar.

Bekijk EuroParcs Limburg

11. Marina Resort Well

Faciliteiten: Kanoën, waterfietsen, jachthaven, recreatiestrand, wakeboarden, pumptrack, skatebaan, amusementhal, minigolf, padel, basketbal. voetbal, tennis, volleybal, fietscrossbaan, fitness, binnenzwembad, buitenzwembad, minigolf, restaurant, supermarkt, wellness.

Marina Resort Well, vakantieparken in limburg met zwembad

Prachtig vakantiepark aan een recreatiemeer in het noorden van Limburg, op steenworp afstand van het Nationaal Park De Maasduinen. Het binnen- als buitenzwembad bieden waterpret voor alle leeftijden, ideaal voor de gezinnen die van zwemmen houden. Marina Resort Well heeft ook een wellnesscentrum met sauna voor volwassenen die even helemaal tot rust willen komen. Voor de sportieve gasten is er een breed scala aan mogelijkheden. Het park beschikt over basketbal-, voetbal-, padel-, tennis- en volleybalvelden, evenals een fitnessruimte voor wie actief wil blijven tijdens de vakantie. Fietsliefhebbers kunnen hun hart ophalen op de fietscrossbaan of de pumptrack, terwijl skaters zich kunnen uitleven op de skatebaan. Voor wat ontspannend plezier is er een uitdagende minigolfbaan waar het hele gezin aan mee kan doen.

Bekijk Marina Resort Well

12. Vakantiepark BreeBronne

Faciliteiten: Recreatieplas, waterglijbaan, indoor speeltuin, animatieprogramma, minigolf, buitenspeeltuin, ijssalon, restaurant, mini-supermarkt, binnenzwembad, fietsverhuur, suppen.

Vakantiepark Breebronne, vakantieparken in limburg met zwembad

Vijfsterren gezinspark aan een recreatiemeer in Noord-Limburg, in de buurt van Venlo. In de zomer is het goed vertoeven bij de recreatieplas met vette waterglijbaan. Voor dagen met minder mooi weer kun je ook een paar baantjes trekken in het binnenzwembad. De indoor speeltuin van Vakantiepark BreeBronne biedt kinderen een plek om te klimmen en klauteren, terwijl ze zich uitleven in een veilige omgeving. In de middag kun je een lekker ijsje afhalen of een genieten van lekkere lunch met het gezin in het restaurant. Voor een ontspannen activiteit kun je terecht op de minigolfbaan en er is een mogelijkheid om een sup te huren.

Bekijk Vakantiepark BreeBronne

13. Center Parcs Limburgse Peel

Faciliteiten: Kinderboerderij, bowlingbaan, boogschieten, minigolf, buitenspeeltuin, gameroom, tennis, squash, restaurant, animatieprogramma, buitenzwembad, binnenzwembad, waterglijbanen, peuterbad, golfslagbad, badminton.

Center Parcs Limburgse Peel, vakantieparken in limburg met zwembad

Levendig gezinspark in het noorden van Limburg. Voor de echte waterratten is er volop waterpret te beleven in zowel het binnen- als buitenzwembad, compleet met spectaculaire waterglijbanen, een golfslagbad en een peuterbad voor de kleintjes. Kinderen kunnen zich uitleven in de ruime buitenspeeltuin of hun favoriete games spelen in de gameroom. Voor degenen die van wat georganiseerde activiteiten houden, biedt Center Parcs Limburgse Peel een uitgebreid animatieprogramma. Sportievelingen kunnen zich uitleven met een potje tennis, squash of badminton. In de kinderboerderij kunnen de kinderen de lieve dieren aaien en helpen met het voeren.

Bekijk Center Parcs Limburgse Peel

14. EuroParcs Gulperberg

Faciliteiten: Buitenzwembad, restaurant, fietsverhuur, animatieprgramma, speeltuin, voetbal, basketbal, airtrampoline.

EuroParcs Gulperberg, vakantieparken in limburg met zwembad

Gemoedelijke vakantiepark voor gezinnen boven op een heuvel in Zuid-Limburg. Voor kinderen is er een leuke buitenspeeltuin met speeltoestellen, schommels en glijbanen waar ze zich kunnen uitleven. Op warme zomerdagen is het buitenzwembad de perfecte plek om af te koelen en te genieten van het water. Ook krijg je gratis toegang tot het Subtropisch zwembad Mosaqua, wat niet ver van het vakantiepark ligt. Voor de actieve vakantiegangers is er een sportveld waar verschillende sporten, zoals voetbal of basketbal, gespeeld kunnen worden. Tijdens de (school)vakanties organiseert EuroParcs Gulperberg leuke activiteiten zoals sporttoernooien, knutselmiddagen en shows. Bij het restaurant kun je genieten van een lekkere lunch, gezellig familiediner en verse vlaaien.

Bekijk EuroParcs Gulperberg

15. Roompot Klein Vink

Faciliteiten: Binnenzwembad, peuterbad, zwemmeer, minigolf, sportterrein, tafeltennis, basketbal, indoor speeltuin, kinderboerderij, trampoline, animatieprogramma, restaurant, lasergamen, vissen, supermarkt.

Roompot Klein Vink, vakantieparken in limburg met zwembad

Mooi, kindvriendelijke vakantiepark in Nationaal Park de Maasduinen. De minigolfbaan biedt ontspanning en plezier voor het hele gezin. Voor de jongste gasten is er een indoor speeltuin en een gezellige kinderboerderij, waar kinderen dieren kunnen ontmoeten en verzorgen. Het animatieprogramma zorgt voor een afwisselend aanbod van activiteiten, zodat er altijd iets leuks te doen is. Daarnaast is er voor de avontuurlijke gasten de mogelijkheid om te lasergamen. Bovendien is Roompot Klein Vink een waar paradijs voor gezinnen die op zoek zijn naar een vakantie vol waterpret en avontuur. Geniet van urenlang zwemplezier in het binnenzwembad met peuterbad. In de zomerperiode kun je ook een duik nemen in het zwemmeer.

Bekijk Roompot Klein Vink

16. Resort Mooi Bemelen

Faciliteiten: Buitenzwembad, peuterbad, speeltuin, airtrampoline, restaurant, fietsverhuur, poolbar.

Resort Mooi Bemelen, vakantieparken in limburg met zwembad

Rustig familiepark aan de voet van de Cauberg tussen Maastricht en Valkenburg. In het buitenzwembad kun je genieten van verkoelende duiken op warme dagen. Voor de allerkleinsten is er een speciaal peuterbad, waar ze veilig kunnen spelen en spetteren onder het toeziend oog van hun ouders. Naast het zwembad is er voor de kinderen volop speelplezier in de speeltuin en op de grote airtrampoline, waar ze zich urenlang kunnen uitleven. Het restaurant serveert een gevarieerd aanbod aan gerechten, bereid met verse ingrediënten. Resort Mooi Bemelen biedt ook fietsverhuur, zodat je samen met het gezin de prachtige Limburgse omgeving kunt verkennen..

Bekijk Resort Mooi Bemelen

17. Domein De Schatberg

Faciliteiten: Indoor speelparadijs, binnenzwembad, buitenzwembad, waterglijbaan, bowlingbaan, airtrampoline, restaurant, supermarkt, lasergamen, adventure golf, waterskiën, paintball, sportterrein, voetbal, vissen, basketbal.

Landal Domein De Schatberg, vakantieparken in limburg met zwembad

Vriendelijke gezinspark in het Noord-Limburgse Sevenum. Het indoor speelparadijs is een groot favoriet onder de kleintjes. Hier kunnen ze naar hartenlust klimmen, klauteren en spelen. Op de bowlingbaan kun je terecht voor gezellige familie-avonden, en voor degenen die van avontuur houden, biedt het park spannende activiteiten zoals lasergamen en paintball. Daarnaast biedt Domein De Schatberg zowel een binnen- als buitenzwembad, zodat waterplezier altijd gegarandeerd is. De waterglijbaan zorgt voor extra pret voor de kinderen, terwijl ouders kunnen ontspannen aan de waterkant. Het sportterrein biedt mogelijkheden voor voetbal en basketbal en op de airtrampoline kunnen de kids genieten van eindeloos springplezier.

Bekijk Domein De Schatberg

18. Oostappen park De Berckt

Faciliteiten: Animatieprogramma, darten, tafelvoetbal, subtropisch zwemparadijs, peuterbad, waterglijbaan, sauna, whirlpool, Turks stoombad, binnenzwembad, minigolf, snackbar, speeltuin.

Oostappen park De Berckt, vakantieparken in limburg met zwembad

Gezellig familiepark net buiten Venlo. Tijdens je vakantie op Oostappen park De Berckt kunnen de waterliefhebbers zich helemaal uitleven. Het subtropische zwemparadijs bestaat uit een binnenbad, peuterbad, glijbaan en stroomversnelling. Terwijl de kinderen zich vermaken in het zwemparadijs, kunnen ouders ontspannen in de sauna, whirlpool of het Turks stoombad. Voor de jonge avonturiers is er een grote speeltuin waar ze naar hartenlust kunnen klimmen en klauteren. Het animatieprogramma zorgt voor nog meer vermaak voor alle leeftijden. Voor een ontspannen middag kun je een balletje slaan op de minigolfbaan en daarna genieten van een snelle hap bij de snackbar, die diverse snacks en drankjes biedt voor tussendoor.

Bekijk Oostappen park De Berckt

19. Center Parcs Het Meerdal

Faciliteiten: Volleybal, adventure golf, klimmuur, vissen, tennis, tafeltennis, boogschieten, animatieprogramma, buitenspeeltuin, trampoline, ponyrijden, golfslagbad, wildwaterbaan, waterglijbaan, buitenzwembad, arcade, opblaasbaar aquapark, waterspeeltuin, badminton, waterfietsen, bowlingbaan.

Center Parcs Het Meerdal 1, vakantieparken in limburg met zwembad

Excellent familiepark aan de rand van natuurgebied De Peel. Jong en oud kunnen geen genoeg krijgen van het subtropische zwemparadijs Aqua Mundo, compleet met buitenzwembad, golfslagbad, waterglijbanen, waterspeeltuin en wildwaterbaan. Liefhebbers van wateractiviteiten kunnen naast zwemmen ook kiezen voor een tochtje met de waterfiets op het meer, of hun hengel uitgooien bij een van de visstekken op het park. Sportliefhebbers kunnen zich uitleven op de volleybalvelden, tenniscourts of bij het tafeltennis. Center Parcs Het Meerdal heeft ook een buitenspeeltuin, trampolines en de mogelijkheid om te ponyrijden voor de dierenvrienden. Adventure golf en boogschieten zorgen voor ontspannend en competitief plezier voor het hele gezin. Sluit de dag af met een gezellig diner met het hele gezin bij een van de eetgelegenheden op het park.

Bekijk Center Parcs Het Meerdal

20. Landgoed Aerwinkel

Faciliteiten: Airtrampoline, buitenspeeltuin, binnenzwembad, restaurant, airhockey, bowlingbaan, fietsverhuur, tafeltennis, vissen, animatieprogramma.

Landgoed Aerwinkel, vakantieparken in limburg met zwembad

Fijn familiepark in Midden-Limburg, op een kwartiertje rijden van Roermond. Kinderen zich helemaal uitleven op de grote airtrampoline en in de buitenspeeltuin, waar ze urenlang kunnen spelen en nieuwe vriendjes kunnen maken. Op de minder mooie dagen kunnen jong en oud lekker zwemmen in het binnenzwembad. Bij het gezellige parkrestaurant kun je een lekker hapje eten of een chocolademelk drinken na een middag vol plezier. Voor een gezellig gezinsactiviteit biedt Landgoed Aerwinkel een bowlingbaan en airhockeytafel voor een gezellig potje. Visliefhebbers kunnen hun hengel uitgooien in de visvijver en genieten van de natuur.

Bekijk Landgoed Aerwinkel

Lees ook: