Winterzonbestemmingen zijn perfect voor gezinnen die willen ontsnappen aan de koude wintermaanden en samen willen genieten van zon, zee en ontspanning. Er zijn tal van gezinsvriendelijke locaties over de hele wereld waar je in de winter kunt genieten van aangename temperaturen en leuke activiteiten voor kinderen. Bekijk hier 10 winterzon bestemmingen voor gezinnen.

Topaanbieders voor winterzonbestemmingen:

San Andres Playa de las Teresitas Tenerife sh 2420976819, Winterzonbestemmingen

1. Tenerife

Tenerife is een ideale winterzonbestemming voor gezinnen. Het grootste eiland van de Canarische Eilanden biedt een mild klimaat het hele jaar door, met temperaturen rond de 20-25 graden in de winter. Gezinnen kunnen genieten van de kindvriendelijke stranden, veel leuke activiteiten en mooie waterparken. Bovendien zijn er volop mogelijkheden voor uitstapjes, zoals een bezoek aan de vulkaan El Teide, het ontdekken van schattige dorpjes of het verkennen van de prachtige natuur​.

 Winterzonvakanties naar Tenerife kun je boeken bij: Sunweb, Corendon, TUI, D-Reizen, Prijsvrij, VakantieDiscounter, Suntip

LEES OOK: Top-10 Gezinsvriendelijke hotels op Tenerife

Grote Knip Curacao sh 2301379109, Winterzonbestemmingen

2. Curaçao

Curaçao is een perfecte winterzonbestemming voor gezinnen, dankzij het warme klimaat, de prachtige stranden en de vele kindvriendelijke activiteiten. Op stranden zoals Jan Thiel en Mambo Beach kunnen kinderen veilig spelen en zwemmen in het heldere, kalme water. Curaçao biedt ook avontuur voor gezinnen met een bezoek aan de Dolphin Academy of snorkelen in de ongerepte onderwaterwereld.

 Winterzonvakanties naar Curaçao kun je boeken bij: TUI, VakantieDiscounter, Corendon, Suntip, D-Reizen, Prijsvrij

Amadores Beach Gran Canaria sh 2518503691, Winterzonbestemmingen

3. Gran Canaria

Gran Canaria is een fijne bestemming voor een vakantie in de winter. Dit Spaanse eiland biedt het hele jaar door aangename temperaturen en zonnige dagen. Gezinnen kunnen genieten van diverse activiteiten, zoals een bezoek aan Palmitos Park, een dierentuin en botanische tuin, of het waterpark Aqualand Maspalomas. Kindvriendelijke stranden, zoals Playa de Amadores en Playa del Inglés, hebben kalm water en zacht zand, perfect voor kleintjes om te spelen en te zwemmen.

 Winterzonvakanties naar Gran Canaria kun je boeken bij: Corendon, Suntip, Prijsvrij, TUI, D-Reizen, VakantieDiscounter, Sunweb

LEES OOK: Top-10 Gezinsvriendelijke hotels op Gran Canaria

Palm Beach Aruba sh 2292829153, Winterzonbestemmingen

4. Aruba

Aruba is een fantastische winterzonbestemming voor gezinnen, met haar witte zandstranden en het hele jaar door zonnig weer. Het eiland biedt veel familieactiviteiten, zoals het verkennen van De Palm Island, waar je kunt snorkelen en spelen in het waterpark. Op populaire stranden zoals Eagle Beach en Baby Beach kunnen kinderen veilig zwemmen dankzij het ondiepe water. De relaxte sfeer en het gastvrije karakter van het eiland maken het een perfecte keuze voor een zorgeloze gezinsvakantie in de zon​.

 Winterzonvakanties naar Aruba kun je boeken bij: D-Reizen, Prijsvrij, VakantieDiscounter, Corendon, Suntip

Tulum Mexico sh 137778827, Winterzonbestemmingen

5. Mexico

Mexico is een geweldige winterzonbestemming voor gezinnen met kinderen. Met zijn warme klimaat en schitterende stranden is het perfect voor een zonnige wintervakantie. Gezinnen kunnen genieten van mooie stranden zoals Playa del Carmen en uitstapjes maken naar historische bezienswaardigheden zoals de Maya-ruïnes van Tulum. Daarnaast zijn er volop avontuurlijke activiteiten, zoals snorkelen in cenotes (ondergrondse waterpoelen).

 Winterzonvakanties naar Mexico kun je boeken bij: Riksja Travel, VakantieDiscounter, Suntip , TUI, Prijsvrij, D-Reizen, Djoser

Dubai sh 2499667057, Winterzonbestemmingen

6. Dubai

Dubai is een uitstekende winterzonbestemming voor een gezinsvakantie. Het biedt een combinatie van moderne luxe en spannende avonturen in een zonnig klimaat. Kinderen kunnen zich uitleven in attractieparken zoals Dubai Parks and Resorts, waar ze themaparken als Legoland en Motiongate kunnen ontdekken. Daarnaast zijn de waterparken, zoals Aquaventure en Wild Wadi, ideaal voor een dag vol plezier. Dubai’s stranden, zoals JBR Beach, zijn kindvriendelijk met rustig water en volop faciliteiten.

 Winterzonvakanties naar Dubai kun je boeken bij: VakantieDiscounter, Corendon, D-Reizen, Suntip, Prijsvrij, TUI

De Nijl Egypte sh 2158380095, Winterzonbestemmingen

7. Egypte

Egypte is een prachtige winterzonbestemming voor gezinnen met kinderen, dankzij het warme weer, de zonovergoten stranden en het rijke culturele erfgoed. Kinderen kunnen veilig spelen op de zandstranden en genieten van snorkelen in het heldere water, waar kleurrijke vissen en koraalriffen te bewonderen zijn. Voor een cultureel avontuur kunnen gezinnen een bezoek brengen aan de piramides van Gizeh of de tempels van Luxor.

 Winterzonvakanties naar Egypte kun je boeken bij: Prijsvrij, Suntip, Subweb, TUI, D-Reizen, VakantieDiscounter, Corendon

Santa Maria Sal Kaapverdie sh 2261941527, Winterzonbestemmingen

8. Kaapverdië

Kaapverdië is de ultieme bestemming voor een gezinsvakantie in de winter. Deze eilandengroep voor de kust van Afrika biedt het hele jaar door aangename temperaturen en zonnige dagen. De rustige stranden, zoals die op de eilanden Sal en Boa Vista, zijn perfect voor kinderen om te spelen en veilig te zwemmen. Daarnaast kunnen gezinnen genieten van excursies zoals boottochten om dolfijnen te spotten of een avontuurlijke jeepsafari door de vulkanische landschappen.

 Winterzonvakanties naar Kaapverdië kun je boeken bij: Suntip, D-Reizen, VakantieDiscounter, Corendon, TUI

Arenda Gorda strand Dominicaanse Republiek sh 2212305313, Winterzonbestemmingen

9. Dominicaanse Republiek

Het Dominicaanse Republiek is een fantastische winterzonbestemming voor gezinnen met kinderen. Met warme temperaturen en prachtige stranden zoals Punta Cana en Puerto Plata, kunnen gezinnen genieten van een ontspannen vakantie in de zon. Je kunt er avontuurlijke uitstapjes maken, zoals snorkelen bij koraalriffen, zwemmen met dolfijnen of een bezoek brengen aan de watervallen van Damajagua.

 Winterzonvakanties naar Dominicaanse Republiek kun je boeken bij: Corendon, TUI, Suntip, Prijsvrij, VakantieDiscounter

Ko Poda Thailand sh 2498660331, Winterzonbestemmingen

10. Thailand

Thailand is een mooie gezinsbestemming voor in de winter. Het land biedt prachtige stranden, warm weer en een exotische sfeer. De stranden zijn perfect voor kinderen om in het warme, rustige water te spelen. Daarnaast zijn er talloze avontuurlijke activiteiten, zoals olifantensafari’s, boottochten naar tropische eilanden en snorkelen in het heldere water. Ook culturele uitstapjes, zoals het bezoeken van tempels of het verkennen van nachtmarkten, maken Thailand een unieke en afwisselende bestemming voor een gezinsvakantie.

 Winterzonvakanties naar Thailand kun je boeken bij: Djoser, Prijsvrij, Riksja Travel, TUI, VakantieDiscounter, D-Reizen, Corendon

Lees ook: